Ga naar inhoud
Mailyzr

Je gegevens laten verwijderen

Laatst bijgewerkt

1. Eén koppeling verbreken (in de dienst)

Je kunt op elk moment de gegevens laten verwijderen die we van Google, Meta (Facebook en Instagram), LinkedIn, TikTok of Microsoft hebben ontvangen, en ook je hele account. Kies hieronder wat je wilt.

  1. Log in bij de dienst (bijvoorbeeld Adlyzr, Contyzr of Sityzr).
  2. Ga naar Instellingen → Koppelingen.
  3. Kies het platform en klik op Ontkoppelen.

Wat er dan gebeurt:

  • We verwijderen de toegangssleutel direct. Wil je dat het platform ons ook de toegang ontneemt, doe dan daarnaast stap 2.
  • Alle overige gegevens uit dat account verwijderen we binnen 30 dagen, en bij LinkedIn binnen 10 dagen.
  • Je krijgt een bevestiging per e-mail.

2. De toegang intrekken bij het platform zelf

Je kunt een dienst ook vanaf het platform de toegang ontnemen. Daarna kunnen we niets meer lezen of wijzigen. Wil je ook dat we verwijderen wat we al hebben, stuur dan daarnaast een verzoek (stap 3).

Toegang intrekken bij Google

waar: https://myaccount.google.com/permissions → kies de dienst → Toegang verwijderen

Toegang intrekken bij Facebook / Instagram

waar: Facebook → Instellingen en privacy → Instellingen → Apps en websites → kies de dienst → Verwijderen. Bedrijfsaccounts: Meta Business Suite → Bedrijfsinstellingen → Integraties → Gekoppelde apps

Toegang intrekken bij LinkedIn

waar: LinkedIn → Instellingen → Gegevensprivacy → Andere toepassingen → Toegestane services → Verwijderen

Toegang intrekken bij TikTok

waar: TikTok-app → Profiel → Instellingen en privacy → Beveiliging → Apps en services → Toegang verwijderen. TikTok for Business: Business Center → Instellingen → Apps

Toegang intrekken bij Microsoft

waar: https://account.live.com/consent/Manage (persoonlijk) of https://myapps.microsoft.com → Apps beheren (werk- of schoolaccount)

3. Alles laten verwijderen

Mail privacy@yzrstack.com vanaf het e-mailadres van je account, met:

  • het onderwerp "Gegevens verwijderen";
  • de dienst(en) waar het om gaat;
  • of het gaat om één koppeling, of om je hele account.

We bevestigen je verzoek binnen een werkdag. Je krijgt een bevestigingscode waarmee je de status kunt opvragen. We verwijderen:

  • binnen 10 dagen de gegevens die we van LinkedIn ontvingen;
  • binnen 30 dagen al het andere: je account, de gegevens uit gekoppelde accounts en wat je in de dienst hebt gezet.

Wat we wettelijk moeten bewaren, zoals facturen (7 jaar), bewaren we zolang dat moet, en we gebruiken het nergens anders voor.

4. Ben je geen klant, maar staan je gegevens bij ons?

Bijvoorbeeld als bezoeker van een webshop die op Sityzr draait, of als contactpersoon in Scoutyzr:

  • Webshop of site van een klant: neem eerst contact op met dat bedrijf, want zij beslissen over je gegevens. Wij helpen hen om je verzoek af te handelen.
  • Scoutyzr: mail privacy@yzrstack.com met het onderwerp "Scoutyzr". We verwijderen je gegevens uit de dataset, en zetten je op een lijst zodat we ze niet opnieuw verzamelen.

5. Vragen

Meer over hoe we met gegevens omgaan, staat in ons privacybeleid (/privacy). Vragen: privacy@yzrstack.com.

Wat er voor Mailyzr geldt

  • Ontvanger: afmelden kan altijd, met de link onderaan elke mail, zonder in te loggen. Na 30 dagen wissen we je e-mailadres, naam en extra gegevens. Alleen de code op de suppressielijst blijft (privacybeleid §6); daartegen kun je bezwaar maken via privacy@yzrstack.com.
  • Klant: een verzoek om verwijdering of om een export van je contacten stuur je naar privacy@yzrstack.com. We voeren het binnen 5 werkdagen uit.